sâmbătă, 6 iunie 2009

Inscrierea in directoare web

Inscrierea in directoare Web este un procedeu util promovarii unui site Web, prin crearea de back link-uri.

Backlink-urile sint legaturi de pe alte site-uri sau pagini trimise catre o pagina sau catre domeniul principal.

Inainte de a inscrie - adauga un site intr-un director ar trebui sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

- Site-ul trimis spre inscriere trebui sa fie functionabil in totalitate.
- Incercati sa gasiti o categorie relevanta pentru site-ul dumneavoastra, pentru a fi catalogat corect de catre aceste Directoare Web.
- Incercati sa nu trimiteti site-uri clone sau mirror, pentru ca unii editori ai acestor directoare, pot gasi site-urile respective si deci pot refuza inscrierea intr-un director web.
- Verificati daca link-ul trimis spre inscriere e corect. Puteti pierde, din punctul de vedere al promovarii unui site, daca domeniul trimis e trimis e gresit. Pentru unele motoare de cautare www.domeniu.ro e un site, iar domeniu.ro e altul. Indiferent de continutul afisat. Daca aveti optiunea de al trimite cu "www" nu ezitati sa o faceti.
- Nu incercati sa inscrieti site-ul cu titlu si descriere ce contin o insiruire de cuvinte cheie. Directoarele specializate (cele anterior amintite) vor reedita descrierea si titlul.
- Precizati datele de contact pe pagina speciala, astfel incat catalogarea site-ului sa se poata face si dupa locul in care efectuati afacerile sau locuiti. Site-urile pot fi refuzate spre inscriere pe acest motiv.

Timpul tau e pretios? Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de inscrierea site-ului in directoare web. Detalii aici

Niciun comentariu: