sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Penalizari SEO

Lista urmatoare este un mare DONT in aceasta categorie si intoarsa invers (adica partile negative sa le transformam in pozitive) v-om avea si un mai bun SEO pentru site-ul nostru.

1. Legaturile cu site-urile web care fac spam.
Este bine de evitat sa aveti linkuri directe cu astfel de site-uri. Ei nu fac altceva decat sa abuzez de foarte buna optimizare a dumneavoastra.

2. Folosirea de texte ce apartin altui domeniu.
De cele mai multe ori veti fi acuzat de duplicate content. Clonare de site-uri. Acest lucru nu rezista foarte mult timp in motoarele de cautare.

3. Folosirea exagerata de cuvinte cheie in elementele HTML.
Evitati folosirea de cuvinte cheie in descrieri, titluri de pagini sau link-uri, alt-urile imaginilor, etc. Pot fi considerate ca spam si e de bun augur daca folositi cuvinte cheie relevante pentru pagina respectiva.

4. Folosirea de pagini flash
Paginile realizate in Flash nu pot fi citite de robotii motoarelor de cautare. Se pot adauga unele elemente care sa poata fi citite dar ele nu pot ajuta acest site pentru rezultatele dupa cuvinte cheie.

5. Evitati schimbarea frecventa a geolocatie IP-ului
Evitati sa schimbati prea des geolocatia IP-ului site-ului. Astazi Romania, maine SUA si peste 2 luni Spania. Acest lucru aduce schimbari majore in modul de evaluare al site-ului.

Sursa: Invatam.Net

2 comentarii:

nicu spunea...

hmm interesant blog. uite ca ma conving din ce in ce mai tare sa imi fac si eun site. ca m-am saturat tot sa traiesc din banii castigati la pariuri sportive live. vreau ceva mai sigur)

Anonim spunea...

I'm really impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a great blog like this one nowadays.
Here is my web blog - produse curatenie